Volatilitet sandsynligvis ikke forbi som August Crypto Derivative Volumes Pop

Investorer bevæger sig til lavere risikobørs og aktiver med lavere risiko.

Der har været en lille stigning i fiat til stabile mønttransaktioner.

Uafhængige og institutionelle investorer forventer sandsynligvis volatilitet fremover.

JPMorgan Bitcoin

Derudover steg kryptobørsderivater i august, ligesom handelsvolumener på mindre risikable børser. Efter denne uges 10% fald i Bitcoin Trader prisen undrer mange sig over, om smerten er forbi.

Denne måneds data antyder, at i det mindste volatiliteten er kommet for at blive. Hvis der er en ting, som derivathandlere kan lide, er det volatilitet. Volatilitet betyder, at der er dramatiske prisændringer. Dramatiske prisændringer betyder, at der er fortjenstmuligheder.

Udover kortslutning af VIX-volatilitetsindekset er der ikke mange måder at tjene penge på et stadigt voksende marked bortset fra diversificeret investering. For nogle handlende er det alt for kedeligt.

Da volatiliteten på aktiemarkedet ramte et lavt niveau i 2017, var derivathandlere mere frustrerede end nogensinde . Da bitcoin handlede støt mellem $ 7000 og $ 9000, tørstede handlende efter prishandling. Og når det sker, vender „stick-poking bitcoin“ memerne tilbage. Crypto-derivathandlere keder sig.

Indtast februar marts… juli, august
Alt dette ændrede sig i februar, da
Bitcoin og krypto generelt kom til et blodig fald. Da pandemien opstod, gjorde kryptoholdere det også, da de buggede ind i fiat og stabile mønter.

Men få kunne have forudsagt ikke kun genopretningen af ​​bitcoins pris, men en stigning til at røre ved en flerårig højde. Dette skete på grund af institutionelle investeringer, DeFi, DEX’er og andre grunde . Men i slutningen af ​​denne opstart i august begyndte derivatmarkedet at skinne.

Selvom handelsvolumen steg betydeligt i august, steg derivatmarkederne også uforholdsmæssigt meget, ifølge analyse fra CryptoCompare .

Derivatvolumen i august steg hurtigere end spotmarkeder i krypto og tegner sig for 40% af markedet. Binance-derivatmarkederne steg kun med 74% i august.

diagram over de bedste v-udvekslinger med lavt niveau

Generelt er volatilitet forkæmpet af derivathandlere, så høj volatilitet ledsages ofte af derivatvolumen. Således peger det højere derivatvolumen i august på fortsat volatilitet.

Sikker udveksling

Sidste måned oplevede endnu en gang et tilbagetog fra krypto til fiat eller stablecoins. Ikke desto mindre dværger denne stigning mængden af ​​penge, der er gemt i stablecoins i marts, april og maj 2020.

Desuden blev det meste af dette overført til USDT. Et skridt ind i den mest flydende stablecoins antyder, at forhandlere bruger disse penge som tørt pulver og ikke til huslejekontrol.